Variabelenset

Variabelenwaarden definiëren die opgeheven kunnen worden tijdens de verwerking:

Voorbeeldscenario's


Beschrijving

Smart Preflight is een functionaliteit die de mogelijkheden van een preflightprofiel ten volle benut om een PDF-bestand te controleren en tevens te herstellen. Zonder Smart Preflight zou een PitStop Pro-gebruiker veel verschillende profielen moeten maken om verschillende opdrachttypes en specificaties te verwerken. Daar maakt Smart Preflight komaf mee.

Smart Preflight laat gebruikers toe om variabelenwaarden op te geven die op het moment van verwerking kunnen worden genegeerd. Ze kunnen ook een controle op basis van regels opgeven, waardoor andere voorwaarden in een opdracht het resultaat van een specifieke controle kunnen beïnvloeden.

Een variabelenset bevat al uw Smart Preflight-variabelen die binnen uw preflightprofielen kunnen worden gebruikt. U kunt meer dan één variabelenset maken en voor elke set kunnen meerdere variabelen worden gedefinieerd. U kunt echter maar één "actieve" variabelenset tegelijkertijd uitvoeren binnen PitStop Pro. Het wordt aanbevolen dat u al uw variabelen binnen één variabelenset houdt, tenzij u ook met PitStop Server werkt. Er zijn twee primaire variabelentypes voor PitStop Pro: