Welkomstpagina

Bedankt dat u Enfocus PitStop Pro hebt gekocht, de slimme oplossing voor preflighten, bewerken en corrigeren in Adobe Acrobat.

PitStop Pro omvat alles wat u nodig hebt voor een snelle en betrouwbare preflightprocedure en voor het bewerken van PDF-documenten. U kunt niet alleen alle mogelijk problemen systematisch en grondig detecteren, u kunt ze ook in luttele seconden bewerken en corrigeren, en dat alles binnen de vertrouwde omgeving van Adobe Acrobat.

We verzekeren u: hoe meer u te weten komt over PitStop Pro, hoe meer manieren u ontdekt waarop PitStop u kan helpen om de kwaliteitscontroles en workflow van uw PDF's te verbeteren.

Naast fantastische software koopt u met Enfocus-software ook "gemoedsrust". Via Enfocus en ons netwerk van zeer goed geïnformeerde PitStop Pro-wederverkopers staan we klaar om u te helpen met alle mogelijke verzoeken: van eenvoudige vragen tot complexere behoeften voor uw workflow.

Wij danken u nogmaals voor uw aankoop van PitStop Pro en we kijken ernaar uit om u te helpen met uw specifieke vereisten voor PDF's.

Met vriendelijke groeten,

Fabian Prudhomme

VP, Enfocus