Informatie buiten het uitsnijdvak bekijken

In PDF 1.3 is een nieuwe functie opgenomen, waarmee u een document kunt definiëren waarin informatie buiten het uiteindelijke formaat na bijsnijden staat. In de grafische industrie bevat deze informatie vaak afloop- en registratiemarkeringen en andere stroken voor afdrukken en kleurbeheer. Met de functie Paginavakken bekijken kunt u eenvoudig informatie buiten het uiteindelijke formaat na bijsnijden van uw document bekijken.

Deze informatie wordt gedefinieerd in de toepassing waarmee het oorspronkelijke PDF-bestand is gemaakt, zoals Adobe InDesign of Quark XPress. Als deze elementen met PitStop Pro zichtbaar zijn gemaakt, kunnen ze worden bewerkt, toegevoegd of verwijderd, net als andere grafische objecten.

Sommige PDF-documenten worden aangemaakt zonder oploop- of registratiemarkeringen of andere stroken voor afdrukken en kleurbeheer. Als u op de knop Paginavakken bekijken voor deze documenten klikt, ziet de pagina er hetzelfde uit (er is alleen een dunne bijsnijlijn bij de randen van de afbeelding te zien).

U kunt de paginavakken in uw document handmatig verplaatsen en bewerken met de functie Paginavakken bewerken