Rapportstijl

Het keuzemenu Rapportstijl omvat zeven opties waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van het type rapport dat u wilt aanmaken. De beschikbare opties zijn:


  1. Geannoteerd rapport: genereert een rapport met annotaties.
  2. Geannoteerd rapport met lage resolutie: genereert een rapport met annotaties en lageresolutiebeelden. Het formaat van dit rapport is dus iets kleiner dan van een Geannoteerd rapport.
  3. Beveiligd geannoteerd rapport: er wordt een dialoogvenster weergegeven waarin u een wachtwoord moet invoeren en het moet bevestigen om het rapport te genereren (met annotaties). Een Beveiligd geannoteerd rapport kan niet bewerkt worden door gebruikers.
  4. Geannoteerd rapport met geschaalde lage resolutie (max. A4): genereert een rapport met annotaties, en het volledige document wordt geschaald en heeft een lage resolutie. Het formaat van de pagina's in het rapport is niet groter dan A4 en de afbeeldingen worden eveneens gecomprimeerd. Dit kan nuttig zijn als u voor documenten met een groot formaat kleinere preflightrapporten wilt aanmaken op A4 zodat u deze via e-mail kunt verzenden enz.
  5. Normaal: genereert een normaal preflightrapport.
  6. Minimaal: genereert een rapport dat een minimum aan informatie bevat (bv. preflightrapport en algemene bestandsinformatie).
  7. Doorlopend: genereert een doorlopend rapport (hierbij wordt er niet voor elk onderwerp een nieuwe pagina genomen, zoals dat bij het Normale rapport wel het geval is).