Tekst zoeken en vervangen:


  1. In Adobe Acrobat X gaat u naar PitStop Pro > Object en klikt u op Tekst zoeken en vervangen Enfocus om het venster te openen. U kunt ook navigeren naar Tools > PitStop Edit en op de knop klikken om het dialoogvenster Tekst zoeken en vervangen Enfocus te openen.
  2. In oudere versies van Adobe Acrobat gaat u naar Plug-Ins > Enfocus PitStop Pro en klikt u op Tekst zoeken en vervangen Enfocus om het venster te openen. U kunt ook naar Bewerken > Tekst zoeken en vervangen Enfocus gaan.
  3. In het dialoogvenster Tekst zoeken en vervangen Enfocus typt u de tekst die u wilt zoeken in het tekstvak Zoeken.
  4. Selecteer het vakje Hoofdlettergevoelig als u het exacte woord wilt zoeken dat u hebt ingetikt (dus met hoofdletters of kleine letters).
  5. Selecteer het vakje Alleen huidige pagina om uw zoekopdracht te beperken tot de huidige pagina die zichtbaar is.
  6. Kies het vakje Partiële tekstobjecten selecteren als uw tekst voor zoekopdracht slechts een gedeelte van een volledig woord is.
  7. Klik op de knop Volgende om de zoekopdracht uit te voeren. Het eerste exemplaar van de zoekterm wordt gemarkeerd wanneer die wordt gevonden. Blijf op de knop Volgende klikken om alle exemplaren van de zoekterm te vinden tot het einde van het document. Wanneer de zoekopdracht uitgevoerd is tot het einde van het document, verschijnt een berichtvak met het bericht Zoeken naar tekst heeft het einde van het document bereikt. Klik op OK in dit berichtvak en klik op de knop Volgende om verder te gaan met de zoekopdracht vanaf het begin van het document.
  8. U kunt ook op de knop Vorige klikken om te zoeken vanaf een willekeurige plaats in het document tot het begin ervan.
  9. Indien u de zoekterm wilt vervangen door een ander woord van uw keuze, typt u het woord in het tekstvak Vervangen. Klik op de knop Vervangen om een zoekterm te vervangen die al gemarkeerd is of klik op de knop Zoeken & vervangen om de momenteel gemarkeerde zoekterm te vervangen en het volgende exemplaar ervan te zoeken.