Sign and Print Gorinchem

Mardi, mars 14, 2023 - Jeudi, mars 16, 2023
Gorinchem, The Netherlands

Van webshop naar drukwerk in 5 minuten bij GrafiStore en Canon Nederland op Sign & Print Expo in Gorinchem.

Almelo, 3 maart 2023 - GrafiStore, toonaangevende expert van printprocessen in Nederland, zal bezoekers van de Sign & Print Expo in Gorinchem een onvergetelijke ervaring bieden. Als onderdeel van hun interactieve stand zullen ze een real-time automatisatieflow demonstreren die de beste technologieën in de drukwerkindustrie laat zien.

Germen Kroon, Proces engineer bij Grafistore zegt:

"Wij van GrafiStore zijn gepassioneerde vakidioten die het heerlijk vinden om uitgedaagd te worden om elke taak te automatiseren. We zijn erg enthousiast om onze real-time automatisatieflow te laten zien op de Sign & Print Expo in Gorinchem. Het is een geweldige kans voor ons om bezoekers te laten zien hoe onze technologie hun workflow kan verbeteren en hoe eenvoudig het kan zijn om een bestelling te plaatsen en af te handelen. We kijken er naar uit om deze ervaring te delen met iedereen die onze stand bezoekt."

Germen Kroon, Proces Engineer bij GrafiStore

 

Bezoekers kunnen de ervaring starten door een QR-code te scannen op de stand van GrafiStore. Ze worden vervolgens automatisch naar een webshop geleid waar ze uit 3 verschillende flyers kunnen kiezen. Na het invullen van enkele gegevens wordt de bestelling aangemaakt en getoond op een groot scherm op de stand.

Met behulp van Enfocus Switch, hèt automatisatieplatform voor de print industrie, wordt de bestelling verwerkt in verschillende stappen. Elke stap is visueel te volgen op de stand op TV-schermen en Philips Hue-lampen die van kleur veranderen volgens de status van het order, zodat bezoekers de vooruitgang in real-time kunnen volgen:

  • Het ontwerp wordt voorzien van de voornaam van de bezoeker die deelneemt.
  • Er wordt een order aangemaakt in het ERP/MIS systeem van OMIKAI, waarbij een orderbevestiging naar de klant wordt gestuurd.
  • Via Quite Hot Imposing wordt een drukvel voorbereid en naar de klant gestuurd als PDF.

Ook Piet De Pauw en Willem Swiggers van Enfocus zullen aanwezig zijn op de stand van GrafiStore.

“Dit knap staaltje vakwerk toont perfect aan hoe het mogelijk is een naadloze workflow te creëren tussen verschillende stukjes toptechnologie, perfect geïntegreerd in het Switch platform. We zijn blij dat we deel uitmaken van dit innovatieve project en kijken ernaar uit om te zien hoe bezoekers erop reageren."

Piet De Pauw, Head of Marketing bij Enfocus

 

GrafiStore zal het eindresultaat automatisch doorsturen naar de stand van Canon Nederland. Daar wordt het order geprint, en via Enfocus Switch wordt dit order omgezet naar een factuur in OMIKAI.

Na het ophalen van de gepersonaliseerde flyer op de stand van Canon Nederland, kan de bezoeker bij GrafiStore terugkomen om hun voltooide bestelling te ontvangen en een goodiebag in ontvangst te nemen.

Bezoekers kunnen GrafiStore vinden op stand J116. Registreren kan via deze link: 

https://register.visitcloud.com/survey/0wiqwcss6c1mg?actioncode=NTWO000034XHT&partner-contact=2041s4igwzrqr

Mis deze kans niet om te ervaren hoe automatisatie het dagelijkse leven van een drukkerij drastisch kan verbeteren.